PROJEKCE

Zformujeme Vaše představy do uceleného konceptu, který bude odrážet Váš životní styl. Vytvoříme studii dispozičního, hmotového a materiálového řešení domu. Studii i přetransformujeme do všech fází projektové dokumentace projektové dokumentace tak, aby se zachoval koncept domu i jeho výraz. Pohlídáme si detaily a navrhneme nejoptimálnější skladbu konstrukce. Pro to, aby budoucí stavba samotná byla co nejefektivnější a předešlo se nežádoucím zádrhelům, které pak stavbu zbytečně prodražují a zdržují, věnujeme veškeré úsilí velmi podrobné přípravě prováděcí dokumentace.

Kvalitně a zodpovědně provedené všechny tři fáze projektu Vám přináší jistotu, že výsledný dům bude skutečně energeticky úsporný a ekologický nejen na papíře, ale i v praxi. Jeho realizace proběhne efektivně po časové i finanční stránce.

Projektujeme individuální rodinné domy, soubory rodinných domů, bytové domy i halové objekty.

PROJEKCE

Zformujeme Vaše představy do uceleného konceptu, který bude odrážet Váš životní styl. Vytvoříme studii dispozičního, hmotového a materiálového řešení domu. Studii přetransformujeme do všech fází projektové dokumentace tak, aby se zachoval koncept domu i jeho výraz. Pohlídáme si detaily a navrhneme nejoptimálnější skladbu konstrukce. Pro to, aby budoucí stavba samotná byla co nejefektivnější a předešlo se nežádoucím zádrhelům, které pak stavbu zbytečně prodražují a zdržují, věnujeme veškeré úsilí velmi podrobné přípravě prováděcí dokumentace.

Kvalitně a zodpovědně provedené všechny tři fáze projektu Vám přináší jistotu, že výsledný dům bude skutečně energeticky úsporný a ekologický nejen na papíře, ale i v praxi. Jeho realizace proběhne efektivně po časové i finanční stránce.

Projektujeme individuální rodinné domy, soubory rodinných domů, bytové domy i halové objekty. Stavby dozorujeme.

INŽENÝRING

Vyřídíme za Vás všechny žádosti, získáme stanoviska dotčených orgánů. S úřady projednáme projektovou dokumentaci, vypracujeme žádosti na zahájení územního řízení, zajistíme koordinaci celkového projektu a zažádáme o stavební povolení. To vše s vidinou co nejkratšího času k povolení užívání stavby.

OPTIMALIZACE

Dokážeme pro Vás zoptimalizovat již existující projekt. Zkonzultujeme, probádáme všechny aspekty, navrhneme nejefektivnější skladbu konstrukce a řešení všech detailů, dle zásad nám vlastních. Zajistíme, aby projekt byl efektivní po konstrukční, energetické i stavební stránce a fungoval nejen na papíře, ale i v praxi. Kvalitně zpracovaný a zoptimalizovaný projekt Vám přináší značnou úsporu času i peněz při samotné realizaci, i následném užívání stavby.

VIZUALIZACE

Nejen exteriér, ale i interiér považujeme za srdce každého objektu, na který nezapomínáme. Je to prostor, ve kterém trávíte svůj život. Interiér vymýšlíme chytře, s důrazem na detail a na míru každého zákazníka. Navrhujeme interiéry, které povznáší Váš život na jinou úroveň.
Vizualizace vyhotovujeme fotorealistické, abyste se do prostoru dokázali vžít a zamilovat se.

PENB

Zpracováváme Průkaz energetické náročnosti budovy, který musí být vždy součástí dokumentace pro stavební povolení nebo ohlášení stavby, a dalších typů dokumentací. Průkazem budovy dokládáme výpočty a grafické zpracování, kolik energie se spotřebuje užíváním nemovitosti. Podle toho řadíme budovu do kategorií, které charakterizují úspornost budovy.

DOZOR STAVEB

„Vyprojektováním stavby naše práce nekončí. Dozorováním stavby zajistíme nejen technický dohled nad kvalitní a efektivní prací stavební firmy, ale jsme jim zároveň partnerem a rádcem, aby veškeré detaily stavby byly provedeny v souladu s projektovou dokumentací, což Vám poskytuje vnitřní klid a jistotu, že vše je opravdu tak, jak má být.“

BIM

Informační model budovy, nebo-li BIM, je metodika, jejíž potenciál využívá čím dál tím více společností na poli architektury, inženýrství, stavebnictví a nyní i výroby, kdy architekti a projektanti vyžadují BIM kompatibilní prvky od výrobců a dodavatelů. Při využívání tohoto inteligentního procesu, který vychází z modelu, je práce na projektu kratší, náklady nižší a projekt environmentálně přátelštější. Šetří budoucí vícenáklady v průběhu stavby a poskytuje jednodušší koordinaci v rámci celého projektu, jelikož vznikající objekty vždy konzultujeme na reálném digitálním dvojčeti, kde řešíme veškeré detaily, případné problémy a komplikace již ve fázi přípravy projektu, a ne až problémy nastanou na stavbě.
Pokud se i vy rozhodnete, že nastal čas k inovaci, a tedy k zavedení metodiky BIM, vaše první kroky většinou povedou přes její řádnou implementaci. Díky našim zkušenostem Vám nabízíme i pomoc s jeho implementací ve Vaší společnosti.

URBANISMUS

Pomáháme vytvářet a rozvíjet města i vesnice, aby byly funkčními a vyváženými celky. Moderní
města se bez moderního plánování neobejdou. Vše navrhujeme jako funkční útvary s vyváženou
strukturou. U urbanistického konceptu vycházíme z krajinného reliéfu, přírodních a stavebních
dominant, historických hodnot místa a z vlastností sídla a krajiny.

Sledujte nás

Facebook

Instagram

Linkedin

Adresa

Ku Ptáku 96/3

28401 Kutná Hora

Česká republika

Kontakt

zdenek.podlaha@architektpodlaha.cz

+420 721 975 757

jana.podlaha@architektpodlaha.cz

+420 725 785 091

Adresa

Ku Ptáku 96/3

28401 Kutná Hora

Česká republika

Sledujte nás

Facebook

Instagram

Linkedin

Přejít nahoru